Mi a Theta Healing

Vianna Stibal, a Theta Healing® kifejlesztője!  

Vianna Stibal

A Theta Healing® olyan energetikai gyógyítási technika, mely akár azonnali változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újrateremtve valóságodat. Theta agyi hullám állapotában a Theta Healing konzulens intuitív képességeinek segítségével kapcsolódni tudunk a feltételnélküli szeretet, az Univerzum legmagasabb teréhez és a gyógyító munka alatt fenntartjuk ezt.

Ebből a térből, – amely biztonságos és tartalmaz számunkra minden szükséges információt, – hozzuk létre a pozitív változást. Biztonságosan hozzáférünk a tudatunk nem tudatos részében megbújó negatív, fájdalmas, korlátozó érzésekhez tapasztalatokhoz, hitrendszerekhez, családi generációs programokhoz. Az ezek mögött található gyökér problémák cseréjével, tisztításával érhető el a várt pozitív eredmény.

A Theta Healing® egy tudományosan megalapozott, a kvantumfizika elvein alapuló módszer. Bizonyított tény, hogy az Univerzumunkban minden energia. A gondolataink, hitrendszereink, elvárásaink, mint energia mintázatok alakítanak mindent körülöttünk. Amilyen minőségűek a gondolati energiamintáink, olyan minőségű a teremtett valóságunk.

  • A pozitív gondolatok és érzések pozitív fizikai életet, egészséget, tapasztalást, sikert és eredményeket teremtenek.
  • A negatív gondolatok és érzések negatív fizikai életet, betegséget, tapasztalást és sikertelenséget, eredménytelenséget teremtenek.

Fontos, hogy megértsük! A tudatalattinkban eltárolt és ott futó programjaink nem azonosak azzal, amit gondolunk! Az életünk megteremtésében azonban a tudatalattinkban futó hitrendszerek, tapasztalatok, programok játszanak döntő fontosságú szerepet. Ezekről pillanatnyi érzéseink, testi érzeteink adnak pontos képet – már amennyiben nem nyomjuk el és bíráljuk felül ezeket a jelzéseket – melyeket testünk közvetít – a gondolkodásunkkal!

A Theta Healing® megtanítja nekünk, hogyan ismerjük fel ezeket a különbségeket, hogyan tárjuk fel és dolgozzuk át a tudatalattiban futó korlátozó tartalmakat.

Lényegében segít a korábbi korlátainkból erőforrást teremteni.

A Theta Healing egy önálló módszer.

A világ számos országában emberek ezreinek segített már és fog segíteni a jövőben is eredményesebb, boldogabb sikeresebb életet teremteni. Jellegéből adódóan tökéletesen kombinálható más ismert gyógymódokkal, segítheti – megnövelheti azok gyorsaságát, eredményességét.

Érdekel téged is egy Theta Healing™ konzultáció? Konzultációra itt tudsz jelentkezni!

Azt még fontos tudni! A Theta Healing nem diagnosztizál, gyógyít vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást.

Ha többet szeretnél tudni a Theta Healing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.