Magamról

Üdvözöllek a honlapomon!

Nevem Csermely Katalin. Theta Healing konzulens, Stresszoldás – és Konfliktus kezelés specialista vagyok. Budapesten élek.

Fordulj hozzám bizalommal

18 évvel ezelőtt indultam el azon az úton, hogy változásokat, sikereket, eredményesebb életet teremtsek családom és önmagam számára. Elvégeztem a Neuro Lingvisztikus Programozás (NLP) Practitioner és Master kurzusokat. Okleveleket szereztem Transzperszonális Légzés – és Testterápiából, valamint Mágnes Terápiából. Később kínai energiagyógyászati alapismereteket, és extraszensz érzékelést tanultam. Megismertem, megtanultam és alkalmazom az Új Német Orvoslás (GNM) alapelveit, melynek segítségével gyökeresen átalakult a betegségekről alkotott képem. Munkámba és életembe Érzelmi Felszabadulás Technika (EFT) – gyakorlati alkalmazását is beépítettem. Ismereteim és tapasztalataim révén, közel 15 éve folytatok terápiás gyakorlatot.

2012-ben ismerkedtem meg a Theta Healing különleges lehetőségeivel és gyakorlatával. Alap Theta Healing és Haladó Theta Healing, Ideális súly, Teremtés,
és Bőség,
valamint Intuitív Anatómia oklevelet szereztem.

A legnagyobb örömömre a Theta Healing segítségével, azonnal olyan átütő erejű változásokat tapasztaltam a saját mindennapi életemben, ami meghozta a személyes életemben mindazokat a minőségi változásokat, melyekre mindig is vágytam.

Természetesen nem elégedtem meg ennyivel, azonnal másokon is kipróbáltam a
„theta -t”. Mindenki, akivel dolgoztam ugyan olyan tapasztalatokról számolt be nekem, amit magam is átéltem. Így kezdtem el Theta Healing konzulensként dolgozni azzal a céllal, hogy megosszam a Theta Healing -ről szerzett tudásomat és tapasztalataimat mindazokkal, akik – hozzám és klienseimhez hasonlóan – valódi, átütő erejű változásokat akarnak elérni az életükben.
Segítek, hogy hozzá juss vágyott változáshoz, közben megtanítom, hogyan válhatsz életed mesterévé!

Mit kaphatsz a segítségemmel a Theta Healingtől:

  • Gyökeres változást tapasztalhatsz a mindennapjaidban.
  • Testi – lelki – mentális javulást érhetsz el önerőből.
  • Koncentráltabbá, tudatosabbá, összeszedettebbé válhatsz.
  • Megszabadulhatsz a régi, zavaró viselkedés- és reakció mintáidtól, melyek miatt eddig nem voltál elégedett az életeddel.
  • A meglévő párkapcsolatodban, gyermekeiddel, családoddal, barátaiddal, a munkahelyeden nagyobb egyetértést, megértést, tökéletesebb összhangot, sikereket, szeretetet érhetsz el.
  • Az igényednek megfelelően párkapcsolatot, munkát, otthont, utazást, eszközöket teremthetsz magadnak.
  • Megtanulhatod, hogyan teremtsd és irányítsd TE a saját életedet.

Amennyiben Te is hozzá akarsz jutni ezekhez az előnyökhöz és lehetőségekhez, meg akarod változtatni jelenlegi életedet, szeretettel várom a jelentkezésedet e-mailben, vagy telefonon! A Theta Healing konzultáció személyesen, vagy sykpe-on történik.


FONTOS!
A Theta Healing nem diagnosztizál, gyógyít vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást!